2002 Genel Seçimlerinde AK Parti Karabük Milletvekili seçilen ve 5 yıl TBMM'de Karabük'ü temsile eden Ali Öğüten Karabük Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde ameliyat oldu.

Bayramın ilk günü evinde rahatsızlandığı öğrenilen Öğüten, Özel Medikar hastanesine kaldırıldı ve oradaki tetkiklerinden sonra, KBÜ Eğitim Araştırma Hastanesinde ameliyata alındı.

Bağırsaklarından başarılı bir operasyon geçiren Öğüten'in hafta sonuna kadar ameliyat olduğu KBÜ Eğitim Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi servisinde yatacağı öğrenilirken, sağlık durumunun ise her geçen gün iyiye gittiği belirtildi.

Ali Öğüten:

1953 Karabük Ovacık Doğumlu olan Öğüten Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi mezunu. Dış Ticaret Uzmanı olan Öğüten, Devlet Bakanlığı Özel Kalem Müdürü, Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı Özel Sektör Yatırım ve İhracatından Sorumlu Uzman, Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığında Uzman, Şube Müdürü, Tekstilden Sorumlu Daire Başkanı, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı, AB Standardizasyon Daire Başkanı ve Devlet Bakanlığı Müşavirlikleri gibi görevlerde bulundu.

2002 Genel Seçimlerinde AK Parti'den Karabük Milletvekili Seçildi. Evli ve 2 Çocuk babası olan Öğüten'in Oğlu ile Kızı Amerika'da yaşıyor.    

Editör: Haber Merkezi