AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Cumhur Ünal geçtiğimiz günlerde, Yenice'de seçim çalışmalarını sürdürürken nezaket ziyaretinde bulunduğu İYİ Parti'nin seçim bürosunda AK Parti'den geçtiğimiz aylarda ihraç edilen Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ile karşılaştı.

İyi Parti'nin seçim bürosunda oturan Zeki Çaylı, aniden içeri giren AK Parti'nin adayı Cumhur Ünal ile adeta pişti oldu. Eski dostların İyi Parti seçim bürosunda karşılaşması soğuk hava estirirken, Çaylı ve Ünal birbirini çok umursamazmış gibi bir tavır sergilediler.

Cumhur Ünal ile Zeki Çaylı'nın karşılaşmalarına şahit olan partililer "Eski dostlar fena pişti oldular. Zeki Başkan, 2006 yılındaki AK Parti'nin Karabük İl Başkanlığı kongresinde kendi hemşehrisi Kamil Karakulluk'u bile Cumhur Ünal için harcamıştı. Siyasetin kaderine bak ki önceden her şeye rağmen kol kola olan eski dostlar şimdi karşı karşıya geldiler." şeklinde konuşuyorlar.

İyi Parti saflarına yakın duran Zeki Çaylı ise Dursun Altıparmak'ın Milletvekili seçilememesi durumunda mevcut il başkanı Erol Serin tarafından partiye davet edilip edilmeyeceği ise hala bir soru işareti olarak duruyor.

Editör: Haber Merkezi