EŞİNİ DEFALARCA BIÇAKLAYARAK ÖLDÜREN İNŞAAT İŞÇİSİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

"ANNENİN MEZARINA ÇİÇEK BIRAK, ÇOK PİŞMANIM"

TUTUKLAMA

49 yaşındaki eşi Şerife Yıldız’ı bıçaklayarak öldüren Orhan Yıldız, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İnşaat işinde çalışan, biri engelli 2 çocuk babası 49 yaşındaki Orhan Yıldız, dün saat 15.00 sıralarında iş yerinden hastaneye gitmek için izin aldıktan sonra Soğuksu Mahallesi İlke Sokak’taki evine geldi. Orhan Yıldız, iddiaya göre, eşinin cep telefonunda başka bir erkek tarafından atılan mesajları görünce sinirlendi. Çıkan tartışmada Orhan Yıldız, çakı bıçağıyla eşini bıçakladı.

Yaralı halde eşinden kaçan Şerife Yıldız, bir süre sonra kanlar içinde yere yığıldı. Orhan Yıldız, 112 Acil Servis'e haber verdikten sonra eşinin başında bekledi. Şerife Yıldız ve elinden hafif yaralanan Orhan Yıldız, gelen ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Şerife Yıldız, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri Orhan Yıldız’ı hastanede gözaltına aldı. Emniyette susma hakkını kullanan Orhan Yıldız bugün adliyeye sevk edildi.

‘ANNENİN MEZARINA ÇİÇEK BIRAK, ÇOK PİŞMANIM’

Adiye koridorunda beklerken devamlı ağladığı ve kendisini bekleyen 23 yaşındaki oğlu Tuncay Yıldız’a annesinin mezarına çiçek bırakmasını istediği öğrenilen Yıldız, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Adiye çıkışında gazetecilerin eşini neden öldürdüğü sorusunu yanıtsız bırakan Yıldız, ‘Sadece çok pişmanım’ dedi.

Editör: Haber Merkezi