Karabük Belediyesi tarafından düzenlenen “2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı” münasebetiyle “Bilimsel Mirasımız, Gelecek Tahayyülümüz ve İslam Medeniyetinin Dünya Medeniyetine Katkıları“ konulu konferansa katılmak üzere Karabük’e gelen; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu ve Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim tarihi Araştırmaları Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Bilal Erdoğan, Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Başkanı Mecit Çetinkaya ve Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı Koordinasyon Başkanı ve Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan ve İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette, Başkan Vergili konuklarına Karabük ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler verirken, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Vergili ve ekibine başarılar dileyen Erdoğan ve ekibi daha sonra konferansa katılmak üzere Kongre ve Nikâh Salonuna geçti.