3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şube Başkanı Muhittin Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Mustafa Toronoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Gümüş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı ve Sosyal İşler Şube Müdürü Sezgin Küçüktepe, Rehberlik Araştırma Müdürü Erdem Durmuş, Yaşama Sevinci Özel Eğitim Okulu ve Sevgibağı Özel Eğitim ve Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Balcı, Karabük Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Ünal Bıçakcı ve özel eğitim okullarında okuyan öğrenciler Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi makamında ziyaret ettiler.

Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Gümüş, "ziyaretimizi kabul ettiğiniz için ve bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederim. Bizim için her engelli vatandaşımız kıymetli ve değerlidir. Yeter ki onlara yetersizlik alanını değerlendirebileceği imkanlar verilsin.

Bu imkanlar da Belediyemiz ve Valiliğimiz tarafından en üst seviyede sağlanmaktadır. Bu sayede herhan gibi bir engel türüne bakılmaksızın tüm engelli vatandaşlarımız geleceğe umut ve sevinç ile bakıyorlar. Mutlulukları yüzlerinden okunuyor. Yollar, caddeler ve parklar engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırabileceği şekilde dizayn ediliyor.

Engelli vatandaşlarımızda bunlardan en üst düzeyde faydalanıyorlar.Bunlarında yansımalarını çok iyi bir şekilde gözlemliyoruz. Engelleri yüreklerden ve kafalarımızdan kaldırdığımız takdirde hiç bir engelin olmayacağının da bilincindeyiz. Sizlerde engellilerimizin sadece belirli gün ve tarihlerde değil her zaman yanlarındasınız" dedi.

Editör: Haber Merkezi