Ekonomi dergisi Forbes, Türkiye‘nin en zengin 100 ismini açıkladı. Forbes Türkiye'nin "En Zengin 100 Türk" listesine göre, listeye ilk kez giren Safranbolu'dan bir isim var.


en zengin 100 türk


Forbes Türkiye'nin bu yıl on birincisini hazırladığı "En Zengin 100 Türk" listesi düzenlenen basın toplantısıyla açıklandı.


Toplantıda verilen bilgiye göre, bu yıl "En Zengin 100 Türk" listesinde yer alan iş adamlarının toplam serveti geçen yıla göre yaklaşık 6 milyar dolar azaldı, milyarder sayısı 33'ten 31'e geriledi.


DİZDAR İLK KEZ MİLYARDERLER LİGİNDE


Geçtiğimiz yıl milyarderlerinden bir kısmının artık milyarder olmadığını ve listede büyük değişikliklerin olduğunu ifade eden Forbes Türkiye Yayın Yönetmeni Burçak Güven, "Listedeki 31 dolar milyarderi arasında üçü ilk kez olmak üzere beş yeni isim var. Bunlardan ikisi LC Waikiki'nin büyük hissedarları Mustafa Küçük ve Şefik Yılmaz Dizdar. Bu iki isim ilk kez milyarderler liginde." ifadelerini kullandı.


Şefik Yılmaz Dizdar LC Waikiki - 1,2 Milyar Dolar ile aynı servete sahip Ali Ağaoğlu ile birlikte listenin 20. sırasında yer alıyor.


İşte Dolar Milyarderi Olan 31 İsim


2

Editör: Haber Merkezi