Gün içerisinde bültenimizde yer alan ve sosyal medyada paylaşılarak taraftarın tepkisine neden olan görüntüler üzerine Karabük Emniyet Müdürlüğü yazılı bir açıklama yayınladı.

Hafta sonu Karabük'te oynanan Süper Lig müsabakası Kardemir Karabükspor - Göztepe karşılaşması, 0-1'lik Göztepe galibiyetiyle sona ermiş, ligde sıkıntılı günler geçiren Karabükspor taraftarını fazlasıyla üzmüştü. Sosyal medyada paylaşılan bazı görüntülerde ise maç sonunda tribünde bekletilen Göztepe taraftarı ile çevik kuvvet ekiplerinin karşılıklı üçlü çektikleri ve tezahüratta bulundukları tepki toplamıştı. Taraftar gruplarından ve kamuoyundan gelen tepkiler üzerine konuya ilişkin Karabük Emniyet Müdürlüğü, bahsi geçen polis memurlarının civar illerden gelen takviye ekipten olduğunu ve gerekli incelemenin başlatıldığını duyurdu.

Karabük Emniyetinden yapılan açıklama ise şu şekilde;

"02.12.2017 tarihinde İlimizde oynanan Kardemir Karabükspor ile Göztepespor Kulübü arasında oynanan futbol müsabakası sonrasında sosyal medya hesaplarında ve Youtube’da Göztepespor taraftarına “ Polis Amiri Tribüne Üçlü Çektiriyor” başlığı adı altında yayınlanan video ile ilgili basın açıklaması yapılmasına gerek duyulmuştur.

02.12.2017 günü Saat:16.30’ da İlimizde oynanan Kardemir Karabükspor-Göztepespor süper lig futbol müsabakası güvenlik tedbirleri için illerden takviye personel talep edilmiş olup, sosyal medyaya da ilimize takviye olarak gelen personelin görüntüleri yansımıştır. Konu ile ilgili Personelin bağlı olduğu İl’e bilgi verilerek gerekli inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Editör: Haber Merkezi