KARABÜK İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN GASP OPERASYONU : 4 TUTUKLAMA



Karabük İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre geçtiğimiz gün Kurtuluş Mahallesi Doğantepe Mevkii'nde 16 yaşındaki K.M.D. bir grup genç tarafından darp edilerek cep telefonu ve bir miktar parasının yanı sıra kişisel eşyaları gasp edildi.

Olayla ilgili tespit edilen  şüpheliler, O.S.M(18), B.U(17), D.T(17), Y.B(17), M.K(18) Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Y.B. denetimli serbestlik tedbiri ile serbest bırakılırken suça sürüklenen çocuklar  O.S.M(18), B.U(17), D.T(17) ve M.K(18) tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamanın tamamı ise şu şekilde;

İlimiz Kurtuluş Mahallesi Doğantepe Mevkii civarında mağdur K.M.D(16) isimli şahsın darp edilerek cep telefonunun, bir miktar parasının ve kişisel eşyalarının gasp edilmesi olayı ile ilgili olarak Emniyet Müdürlüğümüz Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerimizin çalışmaları neticesinde, olayın şüphelileri olarak O.S.M(18), B.U(17), D.T(17), Y.B(17), M.K(18) isimli şahıslar tespit edilerek görevlilerimizce yakalanıp gözaltına alınmışlardır. Şüphelilerden Y.B(18) denetimli serbestlik tedbiri ile mahkemece serbest bırakılmış olup, diğer SSÇ’ler O.S.M(18), B.U(17), D.T(17), M.K(18) tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdir.

İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Editör: Haber Merkezi