Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut ve yönetimi emeklilerin banka promosyon ücretinin pazarlık masasında en az bir maaş üzerinden alınması için TBMM'de grubu olan siyasi partilerin il başkanlarını ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz'ü, CHP İl Başkanı Abdullah Çakır'ı, MHP İl Başkanlığını ve İYİ Parti İl Başkanı Kenan Karabacak'ı parti binalarında ziyaret eden Celal Bulut Başkanlığındaki Türkiye Emekliler Derneği yönetiminin ilettikleri talepleri özetle şu şekilde;

"Emeklilerimizin senelerdir talep ettiği promosyon 2017 yılında emeklilerimize verilmişti. 3 yıllık olarak Bin TL altında maaş alana 300 TL, Bin TL ve 2 Bin TL arasında maaş alana 375 TL, 2 Bin TL ve üzerinde maaş alana 450 TL promosyon verildi.

Ekonomik şartlar göz önünde bulundurularak devletimize yük getirmeyecek olan bu seneki enekli promosyonlarının en az bir maaş tutarında olması, promosyonlar tespit edilirken Türkiye Emekliler Derneği'nin de masada olması, 2000 yılından sonraki emeklilerin intibakının yapılması ve aylık ek ödemenin de 4'ten 8'e, 5'ten 10'a çıkarılmasını istiyoruz."