Safranbolu halkı tarafından Safranbolu’ya ‘bir kadın eli değmeli’ sloganıyla yer bulan CHP Belediye Başkan Adayı Elif Köse mesajında; “Kadın Belediye Başkanı adayı olarak çıktığım bu yolda; desteklerini esirgemeyen, sevgi ve emekleri ile her zaman yanımda olan, toplumun direği ve her alanda söz sahibi olmayı hak eden bütün kadınların 8 Mart Dünya Emekçi kadınlar gününü kutluyorum. Bütün dünya kadınlarına; eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini dileyerek en kalbi duygularımla sevgilerimi armağan ediyorum.

Kadın; sevgi kaynağıdır, annedir, eştir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği gibi ‘Dünya’da her şey kadının eseridir.’ Biz kadınlar; dokunduğumuz her yeri güzelleştirir emek vererek, iz bırakıp köklü değişiklikler yaparız. Safranbolu’ya bir kadın eli değmeli diyerek çıktığım bu yolda ben de Safranbolu’ya yeni bir renk, yeni bir soluk getirerek köklü değişikliklere imza atacağım.

Tarihin her anında sonsuz fedakârlık örneği gösteren Türk kadınlarının evlatları olarak, bizlere düşen görev; toplumu çağdaş uygarlık seviyesine çıkarmak istediğimiz bu yolda dik durarak, iz bırakan köklü değişiklikler yapmaktır. Sadece bir gün değil her gün hatırlanmayı umarak, kadınlara yönelik her türlü şiddet, haksızlık ve ayrımcılığın son bulmasını temenni ediyorum.”