• Safranbolu Millet İttifakı Adayı Elif Köse “Görevimize Yemin Ederek Başlayacağız”


 

Safranbolu Millet ittifakı adayı Elif Köse, 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir zaman kaldığını siyaseti çirkinleştirmek isteyenlere gereken cevabı zaten halkın vereceğini belirterek, belediye başkanı seçildiği takdirde kendisinin ve belediye meclis üyelerinin Safranbolu’nun menfaatlerini her şeyin üzerinde tutmak ve hizmet için göreve yemin ederek başlayacaklarını söyledi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Safranbolu Millet İttifak adayı Elif Köse 27 yıldır mimarlık mesleğini Safranbolu’da yaptığını ve teknik anlamda donanıma sahip olduğunu belirterek “Safranbolu gibi özel bir kente hizmet etmenin onurunu taşımak istiyorum.” dedi.

Elif Köse “Safranbolu Belediye Başkanlığı görevine talip olduğum ve sahalara indiğim günden bu tarafa halkımızın bana gösterdiği ilgi beni çok duygulandırıyor. Siyaseti çirkinleştirerek hakkımda konuşmaya çalışanlara kulak asmadan ben kendi projelerimi anlatıyorum ve halkımızla iç içe sorunları dinliyorum. Başka söyleyecek sözü olmayanların bunları ne amaçla yaptıklarını da halkımız takdir ediyor. İlçemizin tarihi anlamda önemli bir mahallesi olan Akçasu mahallesinde dedemden kalan tarihi bir evde oturuyorum. Bu evde çocukluğum geçti benim ve mimar olduğum için restore ederek burada oturmaya başladım. Bu tarihi güzelliğin kıymetini nasıl içimde hissettiğimi anlatmak için söylüyorum. Safranbolu’nun menfaati ve özelliği güzelliği benim için her şeyin üzerindedir. Bu hassasiyetimi ekip arkadaşlarım da çok iyi biliyor.” ifadelerini kullandı.

Safranbolu Millet İttifakı Adayı Elif Köse açıklamalarını şöyle tamamladı;

“1 Nisan’da Safranbolu Belediye Başkanı seçildiğimde, başkan olarak ben ve çalışma arkadaşlarım olan meclis üyelerim bu uğurda çalışacağımıza yemin ederek bu göreve başlayacağız. TBMM’de vekiller nasıl yemin ediyorsa, bizde Safranbolu’ya hizmet için en doğru kararlar vereceğimize ve sadece ilçenizin çıkarlarını düşüneceğimize yemin edeceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden, dini, dili, siyasi görüşü ne olursa olsun sadece hizmet için görev yapacağımıza dair herkesin göz önü önünde yemin edeceğiz.”
Editör: Haber Merkezi