Safranbolu CHP Belediye Başkan Adayı Elif Köse, CHP İl Başkanı Abdullah Çakır, CHP İlçe Başkanı Bahtiyar Acar, CHP Kadın Kolları Başkanı Handan Göçmen ve partililer ile beraber İlçe Tarım Müdürlüğü, Hükümet Konağı ve Aşağı Tokatlı Mahallesi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ü makamında ziyaret eden Köse eğitim alanında gerçekleştirmek istediği projeleri aktararak Gümüş ile fikir alışverişinde bulundu. Köse; "Temizlik, kitap okuma, hayal kurma, yaya geçidi farkındalığı gibi konularda çocuklarımızı bilinçlendirmeliyiz. Çocuklarımıza hayal kurmayı öğreterek yeteneklerini keşfetmeyi sağlamalıyız. Safranbolu'da kitap okuma etkinlikleri düzenleyerek bu alanda projeler geliştirebiliriz." şeklinde konuştu.

Safranbolu Belediye Başkan Adayı Elif Köse'nin çalışmalara başladığı günden itibaren Safranbolu'nun simgesi safran çiçeği figürüne vurgu yapması İlçe Tarım Müdürlüğü'ndeki çalışanlar tarafından takdirle karşılandı. Köse, İlçe Tarım Müdürlüğü'ne gerçekleştirdiği ziyarette; "Tarıma önem vereceğiz. Hobi bahçelerimiz olacak. Bu alanda gerçekleştirdiğimiz projelerde İlçe Tarım Müdürlüğü ile iş birliği çalışmalarımız olacak.Aynı zamanda Safranbolu'da istihdamı arttırmak amacıyla projeler gerçekleştireceğiz." dedi.
Editör: Haber Merkezi