EBOUE MAÇI TRİBÜNDEN İZLEDİ, TRANSFER İDDİALARI BAŞLADI

EBOUE

Süper Amatör Lig ekiplerinden Yeşilköy Spor ile antrenmanlara çıkan, eski Galatasaraylı Fildişili yıldız Emmanuel Eboue'nin Karabükspor'a transfer olduğu iddia edildi.

Sabah saatlerinde bir çok haber kaynağı tarafından iddia edilen transfer haberine göre Karabükspor-Şanlıurfaspor maçında tribünlerde boy gösteren Eboue’nin Karabük’e gelme sebebi belli oldu şeklinde ifadeler kullanıldı. Habere göre Eboue'yi Şanlıurfaspor Teknikdirektörü Tugay Kerimoğlu'nun istediği fakat  Eboue'nin Karabükspor ile sezon sonuna kadar 200 bin Euro karşılığında anlaştığı iddia edildi.

BAŞKAN YALANLADI

Karabükspor Kulübü Başkanı Ferudun Tankut, Fildişi’li yıldız oyuncu Eboue ile anlaştıkları konusunda çıkan haberleri yalanladı.

Başkan Tankut, ‘’Eboue ile anlaşmamız söz konusu değil. Bu aralar hiç görüşmediğimiz halde bazı oyuncularla anlaştığımız, görüştüğümüz şeklinde haberler yer alıyor. Sağ kanatta yabancı oyuncu transferi yapma şansımız zaten yok. Karabükspor-Şanlıurfaspor maçında tribünlerde yer alan Eboue, arkadaşı olan oyuncumuz Zenke için geldi. Eboue ile hiç alakamız yok.’’

Tankut ayrıca, devre arasında teknik heyetin raporu doğrultusunda ihtiyaç duyulursa transfer yapacaklarını belirtti.

Editör: Haber Merkezi