Merkezi Hollanda, Armsterdam olan ve deri de Avrupa’nın en büyük markası olan Arma Leder, Safranbolu’da fabrikasını ve fabrika satış mağazasını açıyor.

Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin, ABD Başkanı Trump’ın eşi Melania Trump gibi ünlülerin tercih ettiği Arma Deri, Safranbolu da fabrika binasını kurdu ve yakında imalata başlıyor.

Arma Leder ortaklarından ve Türkiye CEO’su İbrahim Yılmaz, Arma Derinin Safranbolu Fabrikasının en geç 2019 Mart ayında üretime başlayacağını ve burada 200 kişiye yakın bir işçi istihdamı gerçekleştireceklerini belirterek, ağırlıklı olarak ihracata çalıştıklarını da ekledi.

Safranbolu Akçasu Mahallesi Bartın Yolu üzerinde kurulan Arma Deri imalat fabrikasının bulunduğu binasında fabrika satış mağazasının hizmete açıldığını belirten Safranbolu İşletme Müdürü Mehmet Karataş ise Fabrika satış mağazasında Arma Deri’nin bay ve bayan modellerini halka satışa sunduklarını söyledi.

Karataş “Fabrika satış mağazamızda bay ve bayan modellerimiz piyasa fiyatının çok altında satışa sunuldu. Bölge insanımız için önemli bir fırsattır.” diye konuştu.

Arma Deri sosyal medya hesapları Arma Deri Safranbolu Armader ve internet sayfası Armaleder

Editör: Haber Merkezi