Safranbolu'nun Yazıköy'ünde hizmet veren Havuzlu Doruk Konak'ta bugün öğle saatlerinde yapılan düğün töreninde, düğün heyecanından ve sıcak havadan, 23 yaşındaki gelin Ş.N.A. bayılınca, çağrılan Safranbolu 112 Acil Servisi anında müdahale etti.

Yazıköy Havuzlu Doruk Konak'ta yapılan kır düğününün heyecanı ve sıcak havadan gelinin baygınlık geçirmesini gören işletme sahibi Erdal Demir, 112 Acil Servisi aradı. Düğün yerine gelen acil sağlık ekibi baygınlık geçiren geline ilk müdahaleyi ambulans içinde yaptı. Sağlığında endişelenecek bir durum görülmeyen ve kendine gelen gelin Ş.N.A ise hastaneye gitmenin gerek olmadığını belirtince, düğün kaldığı yerden devam etti.

Doruk Konak sahibi Erdal Demir "Yıllardır kır düğünü yaparız ama bu sefer gelinimiz bir hayli heyecanlıydı ve biraz da sıcak hava etkili oldu gibi. Genç gelinimizin baygınlık geçireceğini anlayınca Safranbolu 112 Acil Servisini aradık. Allah razı olsun hemen geldiler ve hatta düğüne gelen davetlilerin de alkışlı tebriğini aldılar. İçinde bulunduğumuz Pandemi sürecinde sağlık hizmetlerinin aksaksız bir şekilde verildiğini görmek bizi bir kat daha memnun etti." şeklinde ifadeleri ile yaşananları anlattı.

Editör: Haber Merkezi