Karabük Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi’nden Dr. İsmail Haskul’un başhekimlikten ayrılmasından sonra, boşalan Hastane Başhekimliğine kimin getirileceği merakla beklenirken Dr. Nihat Yılmaz’ın adı gündeme düştü.

Karabük’ün evladı olarak tanınan Kulak Burun Boğaz Doktoru Nihat Yılmaz’ın Karabük Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine getirilmesi ile ilgili düşünüldüğü belirtiliyor.

Geçmişte Karabük Devlet Hastanesinde uzun yıllar başhekim yardımcılığı ve bir ara başhekimlik yapan Dr. Nihat Yılmaz’ın, sorunlar yumağı haline gelen ve bir türlü iyi bir idarecilik ile gündeme gelemeyen Karabük Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde başarılı olacağı yönünde görüşler ağırlıkla yer alıyor.

Dr. Nihat Yılmaz’ın olası başhekimlikte isminin geçmesi KÜEA Hastane personelinde de olumlu karşılanıyor.

SAFRANBOLU DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİNE DE Dr. ERKAN ANDAÇ TEKLİF EDİLDİ

Safranbolu’da bir türlü hak ettiği yeri bulamayan ve sürekli birçok alanda uzman doktor eksikliği yaşayan Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekimliği için Sağlık Bakanlığına Dr. Erkan Andaç teklif edildi.

Karabük Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevini uzun süredir yürüten Dr. Erkan Andaç’ın, Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine Sağlık Bakanlığı tarafından atanırsa başarılı olacağı yönünde yorumlar yapılıyor.

YÜKSEL KORKUT İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ DESTEK HİZMETLERİ BAŞKANLIĞINA TEKLİF EDİLDİ

Karabük İl Sağlık Müdür Yardımcılığı, Safranbolu Devlet Hastanesi Müdürlüğü gibi görevlerini uzun yıllar başarıyla yürüten bürokrat Yüksel Korkut, Sağlık Bakanlığına, Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetler Başkanlığına teklif edildi.

Bakanlığın atamasının yapılması ile bir süredir Karabük sağlık sektöründen uzak kalan Yüksel Korkut’un önemli bir yükü sırtlanması bekleniliyor.