KARDEMİR KARABÜKSPOR: 1 SİVAS BELEDİYESPOR: 2

KARDEMİR KARABÜKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ YÜCEL İLDİZ:
“ İDDİAMIZ OLMADIĞI HALDE PRESTİJ MAÇIYDI”

DÖRTTE SIFIR

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Kardemir Karabükspor evinde konuk ettiği Sivas Belediyespor'a 2-1 mağlup olarak kupadaki galibiyet hasretini sürdürdü.

Temsilcimiz Karabükspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda 8 grupta yer alan 32 takım içerisinde 4. hafta itibariyle -14 averajla en çok gol yiyen takımı durumunda.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor'a 2-1 yenildikleri maça ilişkin, "Sonuç olarak lige bakacağız" dedi.

İldiz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iddiaları olmamasına rağmen kendileri adına prestij maçı olduğunu söyledi. Maç eksiği ve cezası olan tüm oyuncuları oynattıklarını ifade eden İldiz, “Güzel de maç oynandı iki taraf adına. Galip duruma geçtik ama bizim seviyemizde bir takımın şartlar ve koşullar ne olursa olsun son dakikada ve uzatma dakikalarında bu golleri yememesi gerekir.Bu anlamda tabii ki üzüntülüyüz. Bu koşullarda bu yediğimiz iki golün muhasebesini yapacağız. Bu kadar basit gol yememeliydik. Sonuç olarak lige bakacağız" diye konuştu.

İldiz, hafta sonu ligde zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını ve maçı kazanmak istediklerini, transfer çalışmalarının da devam ettiğini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi