CHP KARABÜK İL BAŞKANI. AV. ERDOĞAN DİNÇEL;

"ATATÜRK BÜSTÜ SÖZÜNÜ HATIRLATIRIM"

"BU İHALELER KİMLERE VERİLMİŞ BİLİYORUZ"

ERDOĞAN DİNÇEL

CHP Karabük İl Başkanı Dinçel, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında gündeme dair eleştirilerde bulundu.

Dinçel, kent meydanımıza Sayın Başkanın vermiş olduğu söz gereği Atatürk büstünün yapılması gerektiğini hatırlatırız demiştik. Şimdi tekrar ediyorum. Karabük'ün girişindeki kavşakta bulunan büst kaldırılırken daha büyüğünü kent meydanına yapacağım diyen başkana bunu hatırlatmak istiyorum. Neden yapmadığının cevabını da merak ediyorum ve Karabük Cumhuriyet Halk Partisi olarak bekliyoruz." dedi.

"KİMİN PARASINI HARCIYORSUNUZ?"

Öte yandan Valilik binasının yıkılması planlanırken geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Valilik tuvaletlerinin tadilatı hususunda açıklamalarda bulunan Dinçel, " Valilik binasının tuvaletlerinin yapımı için İl Özel İdaresi ihale yaptı ve şimdi tadilat başlayacak. Neden yapıyorsun tadilatı? Bu paraları nereden buluyorsunuz, kimin parasını harcıyorsunuz ve kime veriyorsunuz?" dedi.

"İHALEYİ KİM ALMIŞ?"

Cumhuriyet Halk Partisi'nin bundan sonra bu ihalelerin takipçisi olacağını belirten Erdoğan Dinçel, "İhaleyi kim almış? Bunlara dikkat edeceğiz. İl Özel İdaresi'nde geçen yıl 300 tane ihale yapılmış. 300 ihaleyi kimler almış? Alanlara bir bakalım. Kimler bunlar? Bunların takipçisiyiz. Geçen yıl 300 tane ihaleyi kimlerin aldığını biliyoruz, kimlere verildiğini biliyoruz ve onu hatırlatıyoruz.

2016 yılınında takipçisi olacağımızı kamuoyuna açıklıyoruz. Yazık. İş yapmak için, para kazanmak için, emek vermek için, ticaret yapmak için Ak Partili mi olmak gerekiyor? Ak Partinin il yönetiminde mi olmak gerekiyor? Diğer insanların, diğer partililerin veya siyasetle ilgilenmeye, ticaretle uğraşan, emeğiyle, alın teriyle para kazanan insanların iş alma şansı yok mu bu memlekette? Bunların takipçisi olacağız." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi olarak, yeni kongre sürecinden sonra Karabük'ün her konusu ile yakından ilgilenerek her ay bunları kamuoyu ile paylaşarak Karabük gündemine taşıma kararı aldıklarını belirten Dinçel, "Bu yapmamız gereken bir konuydu, bu konuda bazı eksikliklerimiz vardı. Fakat bu yeni dönemde öncelikli olarak bu eksikliklerimizi gidereceğiz." dedi.
Editör: Haber Merkezi