Kısa adı DEVA olan, Demokrasi ve Atılım Partisi'nin geçtiğimiz hafta sonu yapılan il kongresine, Genel Başkan Ali Babacan’da gelmişti. Kurucu İl Başkanı Yusuf Aydın’ın tek listeyle aday olduğu kongreden sonra, DEVA Partisi Karabük İl Yönetim Kurulu Üyeleri, seçim kurulundan mazbatalarını aldılar.

İl Başkanlığını Yusuf Aydın’ın seçildiği il kongresinde, 20 kişilik il yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluşuyor;

ASİL ÜYELER

Arif Çakır, Aytaç Kök, Elif Ural, Gökçe Karabacak, Gökçe Özdemir, Hamza Savcı, İbrahim Sezişer, İdris Pazarlıoğlu, İsmail Öztürk, Mustafa Gökhan Özen, Ramazan Eliyazıcı, Sebahattin Erdoğan, Sevgi Kebeci, Soner Alkan, Soner Orhan, Şeyma Yılmaz, Turgay Çetinkaya, Uğur Barış Karpuz, Uğur Sarı, Yeşim Onur

KURULTAY DELEGELERİ (Üst Kurul Delegeleri)

Yusuf Aydın, Ayhan Duru, Muhammet Yavuz, Mustafa Hızarcıoğlu, Harun Yavaşçı, Sevgi Kebeci

“HALKIMIZIN DERTLERİNE DEVA OLMAYA GELDİK”

Önümüzdeki günlerde İl Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev dağılımının yapılacağını belirten DEVA Partisi Karabük İl Başkanı Yusuf Aydın “Ülkemizin şu an içinde bulunduğu durum ortada. Ekonomik olarak ciddi sıkıntı içindeyiz. Vatandaşın geçim derdi daha da zorlaştı. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde Türkiye’nin ne kadar sorumsuzca yönetildiğini artık herkes görüyor. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın ülke ekonomisinin başında olduğu yıllar adeta altın çağımız olarak tabir ediliyor. Öte yandan Karabük ilimizin de sorunları ortada.

DEVA Partisi olarak tüm sorunların çözümüne, ülkemizin ve kentimizin dertlerine deva olmaya talibiz. Halkımız da bunun farkında ve bize karşı olan ilgisi son derece fazla. Sorumluluklarımızın farkındayız.” Şeklinde açıklamada bulundu.

Editör: Haber Merkezi