KARDEMİR KARABÜKSPOR KULÜP BAŞKANI HİKMET FERUDUN TANKUT:

"DEPLASMAN ŞANSIZLIĞINI KIRMAK İSTİYORUZ"

KARABÜKSPOR

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, önlerinde oynayacakları 12 final maçının olduğunu ve her maçın zor geçtiğini söyleyerek, ligin sonu yaklaştıkça maçların giderek zorlaştığını kaydetti.

Başkan Tankut geçtiğimiz hafta sonu sahalarında Kayseri Erciyesspor’u 1-0 mağlup ederek zirve yarışlarını sürdürdüklerini ve tek sıkıntılarının deplasman şansızlığını kırmadıklarını söyledi.

Ligin sonuna yaklaşıldığını ve her geçen hafta maçların daha zorlaştığını aktaran Tankut, “Önümüzde 6’sı içeride ve 6’sı da dışarıda olmak üzere 12 final maçımız kaldı. Kritik süreçteyiz ve bu 12 final maçını en iyi şekilde değerlendirerek sezon sonunda bir üst lige çıkmak istiyoruz. Lig zorlu geçiyor ve daha da zorlandı.Devre arasında çok büyük transfer yapan takımlar var.

İçerideki maçlarımızın hepsini kazanmamız lazım ve bunun yanında da deplasmandan puan taşımamız lazım. 7 maçtır deplasmanda galibiyetimiz yok. Onun için bu şansızlığımızı mutlaka kırmamız lazım. Şimdi önümüzde deplasmanda Altınordu maçımız var şansızlığımızı bu maçta kırmak istiyoruz. Bu nedenle işi sıkı tutmalıyız. İç saha galibiyetlerinin yanında dış sahadan da puanlar getirmeliyiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi