KARDEMİR Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa ve Murat Yolbulan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili hakkında suç duyurusunda bulundu. Vergili bugün savcılığa giderek ifade verdi.

KARDEMİR Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa ve Murat Yolbulan, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili hakkında, kulüp başkanlığı ve asbaşkanlıkları dönemindeki icraatlarıyla ilgili kendilerini sosyal medya aracılığı ile hırsızlıkla suçlamak ve zorla para istemek iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Anadolu Adliyesi'nden Karabük Adliyesi'ne gelen yazı üzerine bugün, Karabük Cumhuriyet Savcısına ifade veren Başkan Vergili'nin; " Benim twetlerim ortada, ben herhangi bir isim vermedim, kimseye de hırsız demedim, ayrıca onların yolsuzluk yaptığına yönelik iddiaları içeren belgeleri de bana, KARDEMİR Yönetim Kurulunda yıllardır birlikte çalıştıkları Hüseyin Çağrı Güleç verdi. Bende o belgeleri Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Sedat Namal'a verdim. Bildiğim kadarıyla Sedat Beyde bu belgeleri Cumhuriyet Başsavcımıza teslim etti. söyleyeceklerim bundan ibaret" dediği öğrenildi.