Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından yürütülen Karabük’ün sahip olduğu potansiyel değerlerin daha iyi tanıtılması, markalaştırılması ve kent imajının güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar için 100. Yıl Kültür Merkezinde tanıtım toplantısı düzenlendi.


Karabük Hediyelik Eşya ve Markalaşma ile “Dört Mevsim Karabük” Belgeseli çalışmalarının tanıtıldığı toplantıya Vali Kemal Çeber, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Vali Yardımcıları Osman Yenidoğan ve Barboros Baran, Karabük Valiliği Hukuk Müşaviri Numan Tahir Şimşek, Kaymakamlar, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Belediye Başkanları, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, BAKKA Temsilcileri ve davetliler katıldı.


BAKKA Genel Sekreter V. Elif Acar’ın açılış konuşmasının ardından, Özener Patent Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Özener tarafından “Şehir Markalaşması” konulu sunum gerçekleştirdi. Doğa Belgeselcisi İsmail Şahinbaş ve ekibinin hazırladığı “Dört Mevsim Karabük” belgeselinin izlenmesinin ardından tanıtım toplantı kokteyl ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi