AK Parti Yenice Belediye Başkan Adayı ve İş Kur Karabük Eski İl Müdürü Coşkun Güven seçim çalışmalarında dur durak bilmiyor. Her gün yoğun bir şekilde seçim çalışması yapan Güven şimdi de Yenice'nin mahallelerine girdi ve kapı kapı gezip, hemşehrilerinin hatırlarını sorarak, destek istiyor.

Yenice halkının naif yapılı ve güzel kalpli insanlar olduğunun altını çizen Güven "Yeniceliler naif yapılı, güzel kalpli ve insan sevgisi ile dolu olan kişilerdir. Seçim çalışmalarımda tüm Yeniceli hemşehrilerimin gönüllerine dokunmak, onların ellerini sıkmak, onların sevgisini kazanmak için çabalıyorum ve her geçen gün şahsıma gösterdikleri ilgiden dolayı mutlu oluyor, tüm yorgunluğumuzu unutuyorum. Hatırını sormadığım, elini sıkmadığım, gönlüne dokunmadığım tek bir hemşehrim kalmayacak" diye konuştu.

YENİCE'NİN AĞABEYSİ EROL YİRMİBEŞ'TEN TAM DESTEK

Yenice'de 4 dönem, 20 yıl Belediye Başkanlığı yapan ve 15 yıldır köşesine çekilip emekli hayatı yaşayan Erol Yirmibeş'te AK Parti Adayı Coşkun Güven'e tam destek veriyor.

Erol Yirmibeş "Yenice halkı hak ettiği hizmetleri inanıyorum ki Coşkun Güven gibi genç ve inatçı bir kişi ile alacaktır. Coşkun yeğenime tam destek veriyorum ve Yenice'ye iyi hizmetler getireceğine inanıyorum." diye konuştu.

Coşkun Güven de "Erol Yirmibeş gibi Yenice'ye uzun yıllar hizmet etmiş büyüklerimiz bizim başımızın tacı. Onların desteklerini ve dualarını almak benim için son derece önemli. Allah'ın izni, Yeniceli hemşehrilerimin de desteği ile 31 Mart akşamı Yenice Belediye Başkanlık görevine seçildiğimiz zaman, Yenicelilerin ve Erol Yirmibeş gibi büyüklerimizin güvenini boşa çıkarmayacağıma söz veriyorum." diye konuştu.

MERKEZİ HÜKÜMET'İN İMKANLARINI YENİCE'YE YIĞACAĞIM

Ak Parti Yenice Adayı Coşkun Güven "Yeniceli hemşehrilerimin her ne kadar kafalarını karıştırmak isteyenler olsa da onlar her şeyin farkındalar. Merkezi hükumetin desteği olmadan Yenice halkının hak ettiği hizmetlerin gelmesinin zor olduğunu onlarda biliyor, halkımız da biliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bize vereceği hizmet desteği ile Yenice'yi Batı Karadeniz'in Yeşil Zümrüt'ü yapacağız. İçimdeki heyecan memleketime hizmet etme arzusu ile her geçen gün daha da büyüyor." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi