Karabük Özel Çocuk Akademisi, Profil Analiz Testi uygulamasını hizmete vereceklerini açıkladı.

Çocuk Akademisi yetkilileri yaptığı açıklamada kamuoyuna şu bilgileri verdiler;

“Eğitim ve Öğrenim çağındaki çocuklarımızın en büyük problemi haline gelen cep telefonu, internet ve sanal bağımlılık sorunu öğrenme, hatırlama ve gelişim duyularını olumsuz yönde etkilemektedir.

Eğitim ve Öğretim uygulamaları sadece müfredat dersleri ile sınırlı kalındığında ilgi alanımız, çocuklarımızın neler öğrendiğini ölçen sınav sonuç bildirimleri ile sınırlı kalır. Çocuklarımızın eğitim öğretim çağlarında değişen ilgi ve etki alanları, daha da önemlisi günümüzün en büyük problemi olan, internet, cep telefonu gibi sanal bağımlılık sorunu öğrenme, hatırlama ve gelişim duyularını çok olumsuz etkilemektedir.

Halbuki öğrenmelerine yardımcı olan faktörlerin ne düzeyde kullandığını bilmek ve bu etkenlerin daha verimli kullanımını sağlamak çok farklı ve etkili bir eğitim metodudur. Algılama, dikkat, mantık, akıl yürütme, işlem becerisi öğrenme ve uygulamaya etki eden çok önemli kişisel gelişim uygulamalarıdır. Her çocukta farklılık gösteren bu etki alanları pozitif yönde değişebilir, değiştirilebilir.

Doğru teşhis ve doğru sistem eğitim önerileri sunabilmemiz için periyodik olarak uygulamaya başladığımız “PROFİL ANALİZ TESTİ” çocuklarınız ile yeniden tanışmayı sağlayacak.

Çocuk Akademisi yeni bir uygulama hayata geçirdi.

Aşağıdaki tarihler arasında Karabük genelinde yapılacak olan Profil Analiz Testi çocuklarımızın eğitim ve öğretim geleceklerine farklı bir pencere açacaktır."

6 NİSAN 2019    CUMARTESİ       09;30 - 15;30

7 NİSAN 2019    PAZAR                  09;30 - 15;30

13 NİSAN 2019  CUMARTESİ       09;30 - 15;30

14 NİSAN 2019  PAZAR                  09;30 - 15;30

BU TARİHLERİ KAÇIRMAYIN

KARABÜK ÇOCUK AKADEMİSİ

Bilgi ve Müracaat işlemleri için 0553720 12 11  0370 424 12 11

www.rnkgrup.com

[email protected]

facebook/rnkgrup

twitter.com/rnkgrup

instagram.com/rnkgrup
Editör: Haber Merkezi