CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, İlçe Başkanlarını topladı ve İl Başkanı Abdullah Çakır'ı şikayet etti.

Bugün parti binasında Merkez İlçe, Safranbolu, Yenice, Eskipazar, Eflani ve Ovacık ilçe başkanlarını toplayan CHP Milletvekili H. Avni Aksoy, toplantıya davet etmediği belirtilen İl Başkanı Abdullah Çakır'ı şikayet ettiği öğrenildi.

Milletvekili olduğu günden itibaren kendisini itibarsızlaştırma çabası içinde olduğunu öne sürerek, İl Başkanı Çakır'ı ilçe başkanlarına şikayet ettiği öğrenildi.

İL BAŞKANI ÇAKIR BİR SAAT SONRA TOPLANTIYA KATILDI

Günler öncesinden CHP Merkez İlçe Başkanlığında toplantı yapacağını belirten Milletvekili Aksoy, tüm ilçe başkanlarını toplantıya davet etmişti.

Bu gün saat 15:00 sularında başlayan toplantıya kendi milletvekili tarafından davet edilmediği halde bir saat sonra katılan CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır ortalığı adeta süt limana çevirdiği öne sürüldü.

Milletvekili ile ilçe başkanları karşılıklı il başkanından duydukları rahatsızlıklar dile getiririlerken, Abdullah Çakır'ın toplantı salonuna girmesiyle herkesin süt dökmüş kediye döndüğü vurgulandı.

MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞI KAVGASI MI BU?
CHP Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ile İl Başkanı Abdullah Çakır'ın son aylarda arasının serin olmasının altında İl Başkanı Çakır'ın şimdiden Milletvekili adaylığını istemesi yönünde tavır sergilemesinin yattığı konuşuluyor.

İlçe Başkanlarının bugünkü toplantıda kavga istemediklerini belirttikleri de ifade edildi.

İl Başkanı Çakır'ı sıkıştırma amacıyla başlayan toplantının daha sonra birlik, beraberlik fotoğrafı ile sona erdiği de sosyal medya paylaşımları ile ortaya kondu.

Tüm bu gelişmelere rağmen CHP'li Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy'un, Çakır'ı ve CHP'li Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse'yi eleştirmekten geri kalmayacağı konuşulurken, şimdiden başlayan adaylık kavgasının daha uzun süreceği iddia ediliyor.