24 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesi aday adaylarının söylem ve ziyaretleri sürüyor. Adaylık süreciyle ilgili çalışmalarını devam ettiren CHP Karabük Milletvekili A. Adayı Sedat Karaoğlu,  gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"YENİ YÜZLERE İHTİYAÇ VAR"

Karaoğlu; “Karabük'te ticaret yapıyorum ve ailem ve ben siyasetin içindeyiz, Cumhuriyet Halk Partisi'nde yeni yüzlere ihtiyaç var, aslında tüm siyasi partiler içinde geçerli bu, biliyorsunuz basın sektörü içindeyiz bana neden aday olmuyorsun baskısı da vardı bunu da haklı gördüm, iğneyi başkasını çuvaldızı başkasına batırmak anlayışı ile aday oldum.” Dedi

“Temayül yoklamasının olduğunu biliyoruz, şu an Genel merkezimiz değerlendirme aşamasında, aday adayı arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum zira çok baskın bir seçim içindeyiz,” şeklinde görüşlerini beyan eden CHP Karabük Milletvekili aday adayı Sedat Karaoğlu seçim 2018 ekranlarına şu açıklamalarda bulundu;

“Yaklaşık 10 gündür, geziyorum, Partililerimize  ve Karabüklülere baktığımda bu sefer farklılığı gördüm, ben Mühendisim doğrusu ile reel düşünmek durumundayım, gördüğüm, bu sefer ki seçimlerde ciddi bir farklılık olacak, her zaman ki 2-0 ları artık göremiyoruz aksine tersine dönecek. Bunu yerel bazda söylersek, adayların sıralaması çok önemli, burada medyanın kullanılması gereken seçim olacak, yani bu seçimlerin medya ile iletişim sağlanması gereken seçim olarak görüyorum”

"KÖŞE BAŞLARI TUTULMASIN, ALTTAN İNSANLAR GELSİN"

“Ben iliğime kadar Karabüklüyüm. Karabük’te yaşayan insanlar vekil olsun istiyorum, altta insanların yetişmesi lazım. Köşe başlarını tut sonra olmuyor de, artık alttan da insanların çıkması, gelmesi lazım, 2 isimden 3 isimden partiler kurtulsun, yoksa olmayacak, farklılık yakalansın istiyorum“ diyerek açıklamalarına devam eden Karaoğlu; “Sosyal demokratlar bugüne kadar Karabük’te, Türkiye genelini yakalayamadı. Ancak bu sefer farklı olacak Türkiye oranlarının üstüne çıkacak, partinin içinde bunu herkes görüyor, Sosyal Demokratlar bu sefer ödünç oy vermeyecek, bu sefer kendi gücümüzü görecek, kendi adayına kendi partisine oy verecek tir bu olunca da söylediğim gibi Türkiye genelinin üstünde bir oy potansiyeli yakalayacağız” ifadelerinde bulundu.