31 Mart yerel seçimlerine hız kesmeden devam eden Millet İttifakı ve CHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Elif Köse, CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy , İlçe Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer ile birlikte eğitim kurumlarına ziyaretler gerçekleştiriyor.

Eğitimci ve idarecilerin sorunlarını dinleyen Köse, çözüm odaklı projeler üreteceği konusunda söz vererek, ortak akılla belediyeyi yöneteceğine vurgu yapıyor.

Köse, yaptığı açıklamada, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini söyledi. Martın sonunun bahar olduğunu ifade eden Köse “Aday olduğumuz andan itibaren mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızdan destek istiyoruz. Her gittiğimiz yerde güler yüzle ve samimiyetle karşılanıyoruz.” dedi.

Vatandaşlara başkan olduklarında yapacakları projeleri anlattıklarını aktaran Köse “Başkan seçilmemizden itibaren Safranbolu için çalışmaya başlayacağız. Koltuğunda oturan değil, sahalarda olan, vatandaşlarının sorunlarını yakından takip eden ve çözen bir belediye başkanı olacağız. Ben hiçbir zaman koltukta oturan bir insan olmadım. Belediye Başkanı olduktan sonrada bu değişmeyecek. Mahallelerimizde muhtarlarımızla devamlı bir araya gelerek sorunları yakından takip edip, çözüme kavuşturmak için çalışacağız.” diye konuştu.

Her zaman gençlerin yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini anlatan Elif Köse, gençlere yönelik birçok projeyi hayata geçireceklerini kaydetti ve şunları söyledi;

“UNESCO Dünya Miras Listesinde yer alan Safranbolu’da bisiklet yolunu hayata geçireceğiz. İlçemizde gençlerimiz için ‘Gençlik Merkezini’ kuracağız. İşsiz genlerimizin iş bulmalarına yardımcı olmak için 'Kariyer Merkezi' oluşturacağız. Gençlerimizin sosyal hayata daha çok katılmaları, bilgisayar, akıllı telefon, madde bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için sosyal alanlar kazandıracağız. Biz Safranbolu ve Safranbolu halkı için çalışıyoruz. Biz Safranbolu’nun çocuklarıyız.”
Editör: Haber Merkezi