CHP'Lİ ÜST DÜZEY İSİMLER 16 NİSAN'A KADAR "HAYIR" KAMPANYASI ÇERÇEVESİNDE KARABÜK'E GELECEK



CHP İl Başkanı Erdoğan Dinçel, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, CHP Genel Merkezi’nin yurt genelinde sürdürmüş olduğu ‘HAYIR’ kampanyası çerçevesinde, partinin birçok önemli isminin 16 Nisan’a kadar Karabük’e gelerek çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Belirlenen program çerçevesinde; Muharrem İnce, Murat Karayalçın, Seyit Torun, YakupAkkaya, Mehmet Bekaroğlu,  Mustafa Balbay, Tuncay Özkan, Fatma Kaplan Hürriyet, FerihanKarasu, Dursun Çiçek, Utku Çakırözer, Ayşe Gülsüm Bilgehan ve Gamze Taşçıer gibi partinin birçok önemli ismi 16 Nisan’a kadar Karabük’e gelerek çalışmalar yapacak.

CHP İl Başkanı Erdoğan Dinçel açıklamasında “Ülkemiz için hayati önem taşıyan bir referandum yapacağız. Hangi partiye, hangi siyasi görüşe mensup olursak olalım, ülkemiz için hiçbir siyasi ayırım yapmaksızın önem taşıdığını düşündüğümüz bir referandum bu. O nedenle bizde Cumhuriyet Halk partisi olarak parti propagandası gibi, bir seçim çalışması yapmak gibi yerine, ülkemiz için, vatanımız için, geleceğimiz için sorumluluk almış bulunmaktayız” ifadelerini kullandı.

Parti Genel Merkezinin milletvekili olmayan illerdeki propaganda faaliyetleri için milletvekillerini ve Parti Meclisi Üyelerini görevlendirdiğini ifade eden CHP İl Başkanı Erdoğan Dinçel, CHP’ye mensup birçok önemli ismin 16 Nisan’a kadar Karabük’ü ziyaret edeceğini belirtti.

CHP kurmaylarının çalışmaları 19 Mart Pazar günü başlayacak ve Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Bolu Milletvekili Tanju Özcan, İstanbul Milletvekilleri Yakup Akkaya ve Mehmet Bekaroğlu, İzmir Milletvekilleri Mustafa Balbay ve Tuncay Özkan, Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve PM Üyesi Ferihan Karasu Karabük’e gelecek.

CHP Genel Merkezinin belirlediği programa göre; İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Ankara Milletvekili Ayşe Gülsüm Bilgehan ve Parti Meclisi Üyesi Gamze Taşçıer’de 27 Mart tarihinde Karabük’te olacak, il merkezi ve ilçelerde çalışmalar yapacak.

CHP’nin ‘HAYIR’ kampanyası bununla da kalmayacak, Genel Merkezin görevlendirmesi ile Türkiye genelinde mitingler yapan Yalova Milletvekili Muharrem İnce 1 Nisan günü Karabük’te bir miting gerçekleştirecek.

CHP Karabük İl Örgütünün ‘HAYIR’ kampanyasının finalinde ise, SHP Eski Genel Başkanı, Dışişleri Eski Bakanı Murat Karayalçın 14 Nisan günü Karabük’ü ziyaret edecek.