CHP’de 24 Haziran seçimlerinden sonra başlayan Kurultay tartışmaları devam ederken, Karabük İl Başkanlığı kurultay kararı için imza verdi.

CHP Karabük İl Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy’da dahil olmak üzere tüm üst kurul delegeleri kurultay kararı için imza verildiği belirtildi.

Ülke genelinde 59 İl Başkanlığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdiğini açıklarken, Karabük İl Başkanlığı ise “Kurultay” diyerek, Muharrem İnce’ye destek verdiklerini ilan ettiler.

CHP Karabük İl Başkanlığı sosyal medyasında konuyla ilgili şu görüşlere yer verildi;

"24 Haziran seçimlerinden sonra parti içerisinde yaşanan kurultay tartışmaları üzerine Karabük İl yönetim kurulumuz, ilçe başkanlarımız, yönetim kurulları, kadın ve gençlik kollarımız ve parti üyelerimiz ile İl Başkanlığımızda geniş kapsamlı bir toplantı yapılmış olup, bu toplantı neticesinde kurultayın toplanması konusunda partililerimiz görüş bildirmişlerdir.

Bizde örgütümüzün verdiği karar doğrultusunda konuyu milletvekilimiz Hüseyin Avni Aksoy’a illettik. Kurultayın toplanması konusunda Milletvekilimiz Sayın Aksoy ve kurultay delegelerimizle imzalarımızı göndermiş bulunmaktayız. Kurultayımızın Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve ülkemizin geleceğine hayırlı olmasını dileriz."

Editör: Haber Merkezi