CHP Yenice İl Genel Meclisi Üyesi Yenice Adayı olarak 31 Mart  yerel seçimlerine katılacak olan Fahri Elieyioğlu, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Fahri Elieyioğlu, çalışmalarıyla ilgili verdiği bilgide "Çalışmalarımızı köylerimizde ve ilçe merkezimizde yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızda ilçemizde yaşanan sorunları da birinci ağızdan dinliyor, öğreniyoruz." dedi.

Elieyioğlu, ilçemizde en çok şikayet edilen konulardan birisinin de elektrik kesintileri olduğunu belirtti ve "Özellikle sanayicilerimiz ani ve habersiz elektrik kesintilerinden şikayetçi olduklarını belirtiyorlar ve büyük zarara uğradıklarını bildiriyorlar. Elektrik kesintileri makine aksamlarına zarar verirken, üretimi de olumsuz etkiliyor. Bu da ekonomik bir kayıp ve iş gücü kaybına neden oluyor. Bundan ülkemiz ekonomisi de zarar görüyor. Çaycuma üzerinden ormanlık alandan gelen enerji hattımız her ne kadar yenilense de rüzgarlı, yağmurlu havalarda sık sık arızalanıyor. Konutlar ve diğer iş yerlerindeki elektrikli aletler de bu kesintilerden etkileniyor. Elektrikli ev aletlerinde bozulmalar meydana geliyor." şeklinde konuştu.

CHP İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Fahri Elieyioğlu, bu sorunun çözümü konusunda da "Devletimiz güçlüdür. Dağıtım şirketi de ülkemizin en güçlü şirketlerinden birisidir. Bu işin çözümü Yenice ve köylerinin elektriğinin Karabük üzerinden yer altından verilmesidir. Bu ilk başlarda maliyetli gibi görülse de zamanla kendisini amorti edecek, kayıp ve kaçakları önleyerek, kesintilerde meydana gelecek zararları telafi edecektir. Eğer, halkımız bize güvenir iş başına getirirse, bu konunun çözümü konusunda hem gazeteci hem de seçilmiş bir il genel meclisi üyesi olarak sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz." şeklinde görüşlerini dile getirdi.
Editör: Haber Merkezi