Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Durum 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili çalışmalarında bir hayli yol kat etti. Karabük Merkez’de siyasi partiler arasında ilk adaylığı açıklanan CHP Adayı Durum hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

Mehmet Durum bugün Karabük organize sanayi bölgesi esnaflarını ve çalışanlarını ziyaret ederek işçilerle sohbet etti ve seçimlerde destek istedi. İşçilerin kucakladığı Durum ziyaretin ardından bir değerlendirme de bulundu.

Mehmet Durum ‘’Karabüklü artık gerginlikten kavgadan gürültüden usanmış durumda. Mevcut Belediye Başkanı ve iktidar Partisi Belediye Başkan adayı kayıkçı kavgası etmeye devam etsinler, biz işimize bakıyoruz. Karabük’te girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız. Vatandaşımız bizi bağrına basıyor. Vatandaşın dertlerini sıkıntılarını çok iyi biliyorum ve tüm dertlere biz derman olacağız. Vatandaş geçim derdine düşmüş. Çarşıda, pazarda, markette temel gıda maddelerini almakta artık bütçesini aşan halk, üç kuruşluk geliri ile ailesini, çoluğunu, çocuğunu nasıl besleyeceğinin derdine düşmüş. AKP İktidarı halkı daha da fakirleştirerek, yaşam hakkı tanımazken en büyük ortakçısı MHP’de tüm bu süreçte AKP’ye destek vermiştir. Halkı sömüren, fakirleştirenlerden artık kurtulma kararını verirken, onların adayları da yalandan kavgaya tutuşmuşlar. Vatandaşı düşünmedikleri açık ve net ortada. Hiç kimse merak etmesin, Mart’ın sonu bahar.’’ dedi.
Editör: Haber Merkezi