Karabük CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Durum bugün Karabük Net Haber’i ziyaret etti. CHP İl Başkanı Abdullah Çakır ile birlikte yaptıkları ziyarette, Karabük Net Haber sorumlu editörü Ergün Başkaya ile seçimler üzerine sohbet ettiler.

CHP Adayı Mehmet Durum, bu sefer seçimlerin farklı olacağını ifade ederek “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde herkesin aradığı alternatif parti ve kişi biziz. Halkın bize karşı olan teveccühünü ilk günden bu yana görüyoruz. Halkın teveccühünün de her geçen gün arttığını da seyrediyoruz. Nasip olursa, 31 Mart akşamı ipi göğüsleyen tarafın biz olacağından hiç şüphemiz yok.” Diye konuştu.

CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Durum, Karabük’ün artık değişim istediğini, bu değişimin adresinin de kendileri olduklarını gördüklerini belirterek “Bir haftadır seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Muhtarlarımızı tek tek ziyaret ediyoruz. Halka iniyoruz, vatandaşlarla tek tek görüşüyoruz. Halkımızın Karabük’ün Belediyesindeki hizmetten ve belediyecilik anlayışından memnun olmadığını her gün yaptığımız seçim çalışmalarında görüyoruz.” Diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi