• Ozan Arif anısına lokma dağıtıldı, CHP Safranbolu Adayı Elif Köse'de katıldı.


 

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Türkiye'nin önemli sanat insanlarından ülkücü camianın sesi Ozan Arif olarak bilinen Arif Şirin’i anmak amacıyla Safranbolu İyi Parti İlçe Teşkilatı tarafından Misak-i Milli Meydanı'nda lokma tatlısı ikram edildi.

Gerçekleştirilen anma etkinliğine CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Millet İttifakı’nın Safranbolu Belediye Başkan Adayı Elif Köse, partililer, basın mensupları ve halk katılım sağladı.

Safranbolu İyi Parti İlçe Başkanı Bilal Aslan, Ozan Arif’in 2018 yılında geçirdiği ağır tedavi süreciyle ilgili kaleme aldığı mektubundan bir kesit okudu “Her ne kadar belli mahfillerde ‘geberse de kurtulsak’ gibi temennilerde bulunanlar, temennilerini bana dolaylı yoldan duyurmayı başarsalar da aldırdığım yok. Allah’ın dediği olur. Sevenlerimizin duası, sevmeyenlerimizin nefretini boğacaktır. Ben bundan eminim. Onlar sadece beni değil bir nesli, bir sevdayı dert sahibi yaptılar, işte bu yüzden beni öldürseler bile yazdıklarımı öldüremeyecekler, destanlarıma gücü yetmeyecek onların.”

31 Mart yerel seçimlerine hız kesmeden hazırlanan Millet İttifakı ortak adayı Elif Köse düzenlenen etkinlikle ilgili olarak şunları söyledi:

“Bugün burada geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Türk dünyasının ve ülkücü camianın sevilen ismi Ozan Arif’i anmak için toplandık. Safranbolu İyi Parti İlçe Teşkilatı’na böyle bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür ediyor ve sözlerimi Ozan Arif’in çok sevdiğim “künyem” şiirinden bir dörtlük okuyarak sonlandırmak istiyorum.” dedi.

Ben Arif`im, baba bildim devleti

Benim işim uyandırmak milleti

Söylediğim bu destanın kıymeti

Bugün bilinmezse yarın bilinir”
Editör: Haber Merkezi