Elif Köse “Safranbolu’da spor turizmini, kültür turizmi kadar önemli hale getireceğiz.”

CHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Elif KöseCHP Safranbolu İlçe Başkanı Bahtiyar Acar, Kadın Kolları Başkanı Handan Göçmen ve partililer ile birlikte Safranbolu Emek Aile Sağlığı Merkezi, İlçe Kütüphanesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne ziyaret gerçekleştirdi.

Spora ve gençlere destek olan bir Belediye olacağız 
Sosyal Belediyecilik anlayışını benimseyen CHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Elif Köse, Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail Özcan'a gerçekleştirdiği ziyarette şunları söyledi.

“Safranbolu her alanda geliştirilmeye açık bir ilçe. Yaptığımız çalışmalar ile Safranbolu'ya hizmet edip Safranbolu’nun adını daha da duyurmalıyız. Biz spora ve gençlere destek olan bir belediye olacağız. Bu sebeple, Safranbolu Belediyespor taraftarına haftaya Amasya'da gerçekleştirecekleri deplasman maçına gidebilmeleri için destek olduk."

Bocce oyunu için saha yaptıracağız.
Millet İttifakı Safranbolu ortak adayı CHP Belediye Başkan Adayı Elif Köse Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne gerçekleştirdiği ziyaret esnasında Bocce oynayan öğrencilerle bir araya gelerek, oyunda öğrencilere eşlik etti. Bu alanda destek olacağını belirten Köse “Bu oyunu bugün ilk kez öğreniyorum ve çok keyifli bir oyun olduğunu gördüm. Belediye Başkanı olduğum takdirde Bocce oyununun daha yaygın oynanabilmesi için saha yaptıracağıma söz veriyorum. Safranbolu’da spor turizmini, kültür turizmi kadar önemli hale getireceğiz.” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi