24 Haziran Genel Seçimlerinde CHP'den Milletvekili Aday Adayı olan Sedat Karaoğlu, tabana yönelik projeleri ile iddialı olduğunu gösteriyor.

Karabük'ün genç işadamlarından olan Karaoğlu, Milletvekili olması haline Karabük merkeze bir irtibat bürosu kuracağını belirtti ve gençlerin işsizlik sorununa da değindi.

MİLLETVEKİLİ İRTİBAT BÜROSU

CHP Aday Adayı Karaoğlu "Karabüklü hemşehrilerimiz her seçim dönemi Ankara'ya seçtiği milletvekillerini gönderiyor ve kendi seçtiği vekile ulaşamıyor. Allah nasip eder de Karabüklü hemşehrilerim beni TBMM'ye gönderirse Karabük şehir merkezine bir irtibat bürosu kuracağım. "Karabük Milletvekili Sedat Karaoğlu İrtibat Bürosu" diye de tabelasını asacağım. Vatandaş tüm taleplerini irtibat bürosuna gelerek bize ulaştırabilecek. Karabük'te olduğumuz zamanlar da bizzat bu büroda bulunacağım. Adı üzerinde Cumhuriyet Halk Partisi. Halkın Partisinden seçilen Milletvekili halkın içinde olacaktır." diye konuştu.

GENÇLERİMİZ HAK ETTİĞİ BİR İŞE SAHİP OLMALI

Gençlerin işsizlik sorununu da değinen Karaoğlu "Karabük ile genelinde hak ettiği bir işte çalışmayı bekleyen çok sayıda gencimiz var. Gençlerimizin istihdam edilmesi için yatırımcıların bölgeye çekilmesinden tutunda kamu kurumlarında istihdamına kadar en sağlıklı sonuçlara ulaşmamız bizim için o kadar zor değil." dedi.

CHP ARTIK MAKUS KADERİNİ KIRMALI

CHP Milletvekili Aday Adayı Sedat Karaoğlu son olarak artık CHP'nin Karabük'te makus kaderini kırması gerektiğini vurguladı ve şöyle konuştu;

"CHP, Karabük'te uzun yıllardır özellikle genel seçimlerde hak ettiği sonuca bir türlü varamıyor. Bunun nedeni halk nezdinde karşılığı olan değil, bazı kritik yerlerde karşılığı olanlar bu zamana kadar aday gösterilmiş. Ama inanıyorum ki bu sefer halk nezdinde karşılığı olanlar aday olarak gösterilecektir. Zaten bu nedenlerden dolayı sosyal demokrat oylar zaman zaman başka partilere kayma eğilimi göstermiştir. Halk nezdinde karşılığı olan adaylarımızla Cumhuriyet Halk Partisi bu sefer TBMM'de Karabük'ü temsil edecektir."