24 Haziran'da yapılacak erken genel seçimler öncesi Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığı görevinden istifa ederek AK Parti Karabük Milletvekili aday adayı olan Mehmet Ceylan, adım adım kenti geziyor.

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren deneyimli siyasetçi Ceylan, hemen her gitti yerde "çıraklık" döneminin bittiğini, artık ustalık döneminde Karabük'e en iyi şekilde hizmet etmek istediğini dile getiriyor. Aday gösterilmesi ve seçilmesi halinde her zaman olduğu gibi yine ulaşılabilir, aş ve iş odaklı yatırımların takipçisi ve planlayıcısı olacağını ve bireysel talepler noktasında tüm siyasi tecrübesini kullanabileceğini dile getiren Ceylan, "Yıllardır çok şükür kazandığımız tecrübeyi birikimi Karabük halkının hizmetine en güzel şekilde sunmak için hizmete hazırız. Bu yolda bir neferiz demek adına bu yola çıktık. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin." dedi.

"Çıraklığı, kalfalığı geride bıraktık."

Bulunduğu görevlerin kendisine büyük tecrübeler ve çevre kazandırdığına dikkat çeken Ceylan, "Bürokrasiyi tanıyorum, devleti tanıyorum ve devletin en üst kademesindeki insanları tanıyorum. Bu tecrübeler kolay kazanılmıyor ve elbetteki vakit alan işler. Bu birikimimizi inşallah Karabük için seferber edeceğiz. Allah nasip eder seçilmemiz durumunda, usatalık döneminde mecliste hizmet etme imkanı bulmuş oluruz. Çıraklığı, kalfalığı geride bıraktık." ifadelerini kullandı.

"Ölene kadar bu davanın hizmetinde hizmetkarıyız."

Etkin bir milletvekili olacağını dile getiren Ceylan, konuşmasına şöyle devam etti; "Benim en büyük gayretim Karabük'e daha fazla iş, aş yatırım kazandırma noktasında olacaktır. Daha fazla gayret edeceğiz. Çok önemli mesafeler kaydedildi 15 yıllık süreçte. Emek veren herkesten Allah razı olsun. Değerli büyüğümüz Mehmet Ali Şahin beyin önderliğinde 15 yıldır burada çok önemli işler yapıldı. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve hukümetimizin destekleriyle, inşşallah bunlara yenilerini ilave edeceğiz. Yeni bir atılım dönemi bu. Sıradan bir parti hareketi olarak görmüyoruz. Liderimiz yasaklı olduğu dönemde bile biz ona inandık, güvendik, yanında olduk her zaman. Dik durduk çok şükür. Hani o bir zamanlar söyleniyordu; "o artık muhtar bile olamaz" dedikleri dönemde biz vardık yanında. İnanıyorduk, davamıza inanıyorduk ve inanmaya da devam edeceğiz. Biz olsakta olmasakta bu dava uğrunda sonuna kadar, ölene kadar bu davanın hizmetinde hizmetkarıyız."

Editör: Haber Merkezi