Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Ünal'ın Whatsapp durum güncellemesi üzerinden yazdıkları dikkat çekiyor.

Ünal Mühendislik Şirketler Grubu'nun sahibi olan ve aynı zamanda geçtiğimiz aylarda Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı görevine gelen Cengiz Ünal'ın GSM numarasına kayıtlı Whatsapp uygulamasının imkan tanıdığı durum güncelleme özelliği üzerinden yazdıkları ve suç duyurusu niteliğindeki paylaşımları dikkatle takip ediliyor.

Çoğunlukla hakaretlerin yer aldığı paylaşımlarda Ünal, aynı zamanda tehdit cümleleri kurarak isim vermeden üstü kapalı şekilde mesajlar yayınlıyor. Ünal'ın hemen her paylaşımında hakaret ettiği ve hiçbir isim geçirmediği paylaşımları Karabük kamuoyunda yakından takip edilirken, paylaşımlardaki söz konusu isimlerin kim veya kimler olduğu ise merak konusu oldu.

Safranbolu TSO Meclis Başkanı ve aynı zamanda Karabük'ün önde gelen iş adamlarından olan Ünal'ın, genellikle suç duyurusu niteliğinde yaptığı paylaşımlarda, sahtecilik, usulsüzlük, hırsızlık ve makamı kötüye kullanma gibi suçları ima eder mahiyetteki yazıları adeta yenilir yutulur cinsten değil.

Yine isim vermeden yaptığı bir paylaşımda "İsim ve belgeler ortalığa saçılacak" diyerek birçok farklı konuda hakaret ve adeta suç duyurusu niteliğinde yazılar yazan Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Ünal'ın, yakın dönemde adli mercilerce çağırılarak, hangi konular üzerine bu tür paylaşımlar yaptığı yönünde bilgisine başvurulması bekleniyor.

İşte Ünal'ın Whatsapp üzerinden paylaştığı yazılardan bazıları;

Editör: Haber Merkezi