Çelikoğlu D.Ç'de dün yapılan baştemsilcilik ve temsilcilik seçimlerinde Samet Çolak baştemsilci, Durali Mermer ise işyeri temsilcisi olarak seçildi.

Geçtiğimiz günlerde toplu iş sözleşmesi imzalanan Çelikoğlu D.Ç’de bu sefer işçiler temsilcilerini seçmek için sandık başına gittiler. Sendika üyesi 330 kişinin çalıştığı işyerinde, sabah oy kullanımı için sandıklar konuldu ve akşam saat 17:30’a kadar işçiler oy kullandı. 

Temsilcilik için üç ayrı adayın yarıştığı seçimlerde en fazla oyu alan Samet Çolak, Çelikoğlu D.Ç’de Özçelik İş Sendikası’nın Baştemsilcisi seçilirken, Dursun Mermer ise işyeri temsilcisi olarak seçildi.

10 Ekim 2021 tarihindeki kongrede Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı olan Kenan Yılmaz, daha önce Kardemir’de de baştemsilciler ve iş yeri temsilcilerinin seçimle gelmesi için sandık koydurtmuştu.

Şube Başkanı Kenan Yılmaz “Yetkili olduğumuz tüm işyerlerinde temsilciliklerin işçinin oyları ile seçilmesine gayret etmeye kararlıyız. Çelikoğlu D.Ç’de de baştemsilci ve iş yeri temsilcilik seçimlerini gerçekleştirdik. Demokratik bir seçim ortamı sunan Çelikoğlu D.Ç Yönetim kurulu Başkanı Remzi Özçelik’e teşekkür ederken, yeni temsilcilerimizin Çelikoğlu çalışanlarına hayırlı olmasını dilerim.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi