Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şubesinin 22. Olağan Genel Kurulu 17 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 10.00’da Tüccarlar Kooperatifinde yapılacak.

Mevcut dernek başkanı Celal Bulut'un tek liste ile seçime gireceği ve mevcut durumda karşısına aday çıkmayacağı ifade ediliyor. Başkanlığa yeniden aday olduğunu açıklayan Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Hizmet etmekte her zaman onur duyduğum değerli emekli, dul ve yetimlerimiz, hepiniz hoş geldiniz.

Sözlerime başlamadan önce Pazar gecesi evlerine aş getirmek için işe giderken elim bir trafik kazasında vefat eden işçi kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır dilerken, Kardemir ve Çelik-iş sendikamıza başsağlığı dilerim. Karabük’ümüzün başı sağolsun.

Yine bugün 4.gününde olan Afrin Zeytin Dalı Barış Harekatında şanlı askerimize başarılar dilerken, tüm Türkiye’de olduğu gibi emeklilerimizin duaları da onlarla beraberdir.

Türkün gücünü bir kez daha Dünyaya göstermiş, bu millet nasıl Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşında, 15 Temmuz hain darbe girişiminde bir olmuşsa bugünde Afrin harekatında birlik ve beraberlik içinde olduğunu dost düşman herkese bir kez daha dünyaya göstermiştir. Allah yardımcıları olsun. Sağ salim görevlerini bitirip memleketimize dönsünler.
Sizlerin desteği ile 9 yıl evvel bu göreve geldim. Güzel şeyler yaptık. Bu oturduğumuz yerin mülkünü alarak derneğe kazandırdık. Üyelerimizin yaşamını kolaylaştırmak için çeşitli yerlerde indirimler yaptık. Türkiye’de birçok ilkleri yaptık. Çanakkale gezisi, emekliler diksin torunları yesin fidan kampanyası, kumanya dağıtımı, emekli hatıra ormanı, mevlitler.

2015 yılında başlattığımız bizim hayırlı proje dediğimiz evi olmayan emeklilerimize TOKİ vasıtasıyla ev yaptırma projesi. İlk etabı olan Kirkille 426 ev hak sahiplerini buldu ve Nisan ayında inşallah evlerine oturacaklar. İkinci etabımız olan Belen Mahallesinde 1144 konutun ihalesi bitti. Kısa sürede şantiyesi kurulup kura çekilişi yapılacaktır. Bu projede bizlere yardımcı olan Başta Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ali Şahin Beye, Milletvekilimiz Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a, Valimiz Kemal Çeber’e, Belediye Başkanımız Rafet Vergili’ye, Bakan Yardımcımız Mehmet Ceylan’a, AK Parti İl Başkanlarına, TOKİ yetkililerine, Karabük Belediye Personeline, ilgili daire müdürlerine, şahsım ve yönetimim adına adına teşekkür ederim.

9 yıl evvelki heyecan ve arzu ile yine sizlere hizmet etmek istiyorum. 17 Şubat Cumartesi günü saat 10.00’da Tüccarlar Kooperatifinde yapılacak olan 22. kongremizde sizin hizmetinize ve dualarınıza talibim. Yapacak daha çok işimiz var. Allah yar ve yardımcımız olsun. Desteklerinizi bekliyorum.”

Editör: Haber Merkezi