ÇEBİOĞLU GRUPTAN ESKİPAZAR’A 120 KONUT PROJESİ

ÇEBİ

Karabük’te yaptığı projelerle dikkatleri üzerine çeken Çebioğlu Grup ilçelere açılmaya başladı.

Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş’ın ısrarla takip ettiği konut projesi kapsamında işadamı Adnan Çebi tarafından ilçe merkezindeki Demirciler Mahallesine yapılacak olan 120 konutluk proje için geri sayım başladı.

Eskipazar’ın ilk sanayi çarşısı olarak bilinen Demirciler Çarşısındaki alana İş Adamı Adnan Çebi tarafından Selçuklu Mimarisine uygun olarak geliştirilen projeler çerçevesinde 120 adet 3+1 konutlarla 10 adet iş yeri yapılacak.
Eskipazar İlçesine yaklaşık 20 milyon lira gibi ekonomik bir girdinin sağlanacağı belirtilen proje ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığı belirtildi. Eskipazar belediye Başkanı Dursun Baş’ın ısrarlı takibi sonucunda İlçe Merkezinde gerçekleştirilecek olan 120 konut ve 10 adet iş yeri için 2016 Mayıs’ında temel atma töreni gerçekleştirilecek.

İşadamı Adnan Çebi, M.Ö 5 yüzyıla kadar dayanan tarihi değerleri ve kaplıca suyu ile sık sık gündeme gelen Eskipazar İlçesi’nin Selçuklu Mimarisi İnşaatlarla da gündeme geleceğini söyleyerek, “120 konut ve 10 işyeri için ilk kazmayı önümüzdeki Mayıs ayı ortalarında vurmayı hedefliyoruz. İnşaatların yapımını ise 12 ay gibi kısa bir takvim içinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim etmeyi hedefliyoruz” dedi.

İşadamı Çebi, Eskipazar ilçesinde yapımına başlayacağı konutlarla ilgili konut kredisi sağlayacak olan Finans Bank Müdürü Çetin Baş ve Çebioğlu Grup satış danışmanı, proje mimarı ve satış müdürü ile birlikte demirciler çarşısında incelemelerde bulundu.

Editör: Haber Merkezi