Saadet Partisi Karabük Milletvekili adayları Muhsin Çebi, H. Latif Alper ve İsmail Kirenli Eskipazar ziyaretinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Pazar yeri ziyareti ile çalışmalarına başlayan SP Karabük Milletvekili Adayları esnafın sıkıntılarını dinledi. Ziyaretleri esnasında açıklamalarda bulunan Milletvekili Adayı Çebi; "Köylümüz, çiftçimiz ve esnafımız gerçekten zor şartlar altında üretim yapıyor. Emeği sömürülüyor. İthalat endeksli politikalar üreticiyi bitiyor. Vaktiyle Milli Görüş iktidarında tüm vatandaşlar emeğinin karşılığını aldı. Refahyol Hükümeti döneminde ülkede yüzü gülmeyen hiçbir toplum kesimi kalmamıştı. Halkın, Saadet Partisi’ne olan bu teveccühü, Milli Görüş iktidarına olan
özlemi ortaya koymaktadır.Saadet Partisi iktidarında köylü, kentli tüm insanımız yeniden hak ettiğini olacaktır. Bunun teminatı da bizleriz. Tohumun ithal edilmediği bir Türkiye geçmişte olduğu gibi bu günde mümkündür. İnsanımız Milli Görüşe, Saadet Partisi’ne güveniyor. Bizde diyoruz ki bu iktidar, ülkeyi iyi yönetemedi. 16 yıldır yapılan doğru şeylerin yanında, yanlışlar artık tahammül sınırını aşmıştır. Bu yüzden tüm insanımız ortak kararıyla “#DEĞİŞTİR” diyecektir.” dedi.

ÇEBİ "KARABÜK'TE ANCAK LAF ÜRETİLDİ"

Daha sonra esnafı, STK, kamu kurum ve kuruluşları, mahalle ziyaretleri ile çalışmalarını sürdüren SP Milletvekili Adayları, halkın genel sorunlarını içeren kısa bir konuşma da
merkezde gerçekleştirdi. Burada konuşma yapan Milletvekili Adayı Çebi; “Karabük’te bu iktidar döneminde ancak laf üretildi. İşsizliği çözmek üzere oyalamanın dışında hiçbir faaliyet yok. Eskipazar OSB bugüne kadar neden faaliyete geçirilmedi? Seçim zamanlarında oy toplamak için gündem edilip, sonrasında unutuldu. Bizim Eskipazar ve tüm Karabük için işsizliği çözecek projelerimiz hazırdır ve kesin çözümlerle geliyoruz. Biz laf üretmeyiz, icraat yaparız. Milletimizden projelerimiz için destek bekliyor ve inanıyoruz ki; 25 Haziran sabahı Türkiye “#DEĞİŞTİR” diyecektir." ifadelerini kullandı.