Vali Kemal Çeber beraberinde Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, Vali Yardımcısı Barboros Baran, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse ve ilçe müdürleri ile birlikte Safranbolu ilçemizde eğitim-öğretime devam edilen Şehit Mustafa Arık Ortaokulu, Gümüş İlkokulu ve Abdurrahman Yerlikaya Anadolu Kız İmam Hatip Lisesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İlk olarak Şehit Mustafa Arık Ortaokulu ve Gümüş İlkokulunda incelemelerde bulunan Vali Çeber, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse ve okul idarecilerinden bilgiler aldı. Öğretmenler odasında görevli öğretmenlerle bir araya gelerek bir süre onlarla sohbet eden Vali Çeber taleplerini ve sorunlarını dinlediği öğretmenlerimizin yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaret ve inceleme programına Abdurrahman Yerlikaya Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi ile devam eden Vali Çeber hayırsever işadamı Abdurrahman Yerlikaya ile birlikte okul ve müştemilatında incelemelerde bulunarak sınıfları ziyaret etti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Çeber, öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

Safranboluda gerçekleştirdiği ziyaret ve incelemelerine Yazıköy’de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İl Özel İdaresinin ortak projesi olarak hazırlanıp BAKKA projesi kapsamında yapımına devam edilen ve bitme aşamasına gelen Yazıköy Engelsiz Yaşam Merkezi ile devam eden Vali Çeber, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Editör: Haber Merkezi