31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili yurt genelinde siyasi partiler adaylarını yavaş yavaş belirlemeye başladı.

AK Parti de adaylarını belirlemede son viraja girdi ve AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Aday Adayı Nihat Cebeci de “Halkın hizmetkarlığına hazırız” açıklamasını yaptı.

Nihat Cebeci “Tarihi ve turistik ilçemiz Safranbolu’da da partimizin adayının belli olmasına sayılı günler kaldı diyebiliriz. Genel Merkezimizin çalışmaları sonrasında Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile çok yakında Safranbolu’nun açıklanmasını tüm kamuoyu gibi biz de bekliyoruz. Ama şunu çok iyi biliyoruz ki; Milletin hizmetkarlığı için açıklanacak olan Belediye Başkan Adayı, halk nezdinde karşılığı en yüksek kişi olacaktır.” Dedi.

AK Parti’nin Safranbolu’da kurucu ilçe başkanı olarak, 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde en yüksek oyu alacağına inancının tam olduğunu ifade eden Cebeci “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, AK Parti’nin 2002 Yılından bu yana Türkiye’yi Dünya’da sayılı ülkeler arasına soktuğu, halkın refah çıtasını çok yukarılara çıkardığı kimse tarafından inkar edilemez. Partimize mensup belediyelerin de başarıları ortadadır. Şeffaf, mütevazi, halka tepeden bakan değil, halka hizmetkar olan anlayış devam edecektir.” Diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi