AK Parti'den ihraç edildikten sonra 31 Mart seçimlerinde MHP'den aday olan Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı'nın AK Partililere karşı düşmanca tavırları had safhaya ulaştı.

İmamı AK Partili diye camiye yardım yapmayan ve AK Partili olan vatandaşlara karşı çeşitli yaptırımlar uygulayarak adeta eziyet eden Başkan Çaylı, şimdi de AK Partili diye vatandaşa cenaze aracı vermedi.

Dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Yenice Satuk Köyü muhtarı Orhan Albaş'ın annesinin bugün yapılan cenaze töreni için, Belediye Başkanı Zeki Çaylı'nın istemelerine rağmen cenaze aracı vermediği öğrenildi.

Cenazesi ortada kalan Muhtar Albaş'a rica minnet Yortan Belediyesinin cenaze aracının temin edildiği belirtildi.

Yenice'de gündem olan bu olay karşısında vatandaşlar "Zeki Çaylı'nın AK Partiye ve AK Partililere karşı olan nefreti gözünü kör ettiği kadar insani duygulardan da uzaklaşmaya başlamış. Düşmanı dahi olsa, insanın cenazesi varsa bir şeyleri geride bırakmak lazım. Başkan Çaylı'nın bu nefreti artık eziyet boyutlarını da aştı. Birilerinin nefretten gözü kararmış bu adama dur demesi gerekiyor." diyerek, Yenice de halk arasında düşmanlığın ne boyutlara geldiğine işaret ediyorlar.