YENİCE BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ ÇAYLI FENA PATLADI

feeee

AK Partili Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Karabük Üniversite’sine bağlı Yenice Meslek Yüksekokulu’nun Belediye’nin yüzünden kapatılacağı yönünde çıkan dedikoduları sert bir dille eleştirdi.

Çıkan haber ve dedikoduları sert bir dille eleştiren Başkan Çaylı, bu yalan ve mesnetsiz, iftira ve karalama kampanyasına katılan kişi ve kişiler, Yenice düşmanıdır. Bu insanlar, Yenice’nin ileri gitmesini engellemeye çalışan, gözü siyasi hırs, kin, nefret ve akıl tutulmasına uğramış bilgisiz ve bilgisi olmadan, bildiğini iddia eden acze düşmüş ufku kararmış zavallılardır” dedi.

Başkan Çaylı, Yenice MYO’nun kapatılacağı yönünde çıkan dedikoduların AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Kırık’ın bizzat kendisi tarafından yapıldığını ve bunu da Milletvekili ve İl Başkanın talimatı ile yaptıklarını açıkladığını kaydederek,  Belediye’nin Kasım ayı Meclis toplantısı sonrasında 6 tane AK Parti Meclis üyemizin de bulunduğu ortamda İlçe Başkanını davet ettik.

"EMİRLER ALDIM"

Kendisi yanında bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geldiğinde bu konuyu sorduğumuzda hepimizi şok eden bir açıklama yaparak, “Ben diyorum; Milletvekili Burhanettin Uysal, İl Başkanından emirler aldım. Zeki Çaylı kapattırıyor diyeceksin dediler. Zeki Çaylı’nın altını boşaltıp karalayacaksın dediler. Ben yönetim kurulu üyelerime talimat verdim 40’ına birden. Sokağa çıkın MYO kapanıyor sebebinin de Zeki Çaylı deyin dedim” dedi.

İlçe Başkanına kapanma sebebinin ise ne olduğunu sorduğumuzda su ve kanalizasyonun bağlanmadığımızı iddia etti diyen Çaylı, “ Yüksekokul açılmadan kanalizasyonunu, suyunu bağladık. Tamamen yalan söylüyorlar. Bir tek yolunu yapmadık. O yol okul yolu değil. . Bir yere iki defa yol yapacak gücüm yok. Orada bir alt geçit var ya oradan verilmesi gerekiyor yada Jandarmanın oradan yan yol verilmesi gerekli.

NE YAPMAK İSTİYORSUN?

Mevcut ana yoldan verilmesi trafik açısından sakıncası olduğundan iki iş olmasın diye yapmadık. İmkanımız olduğunda Jandarma’nın oradan yan yolu yapıp asfaltlayacağız. İl Başkanı ve Milletvekilinin talimatı ile bu dedikoduları yaptıklarını benim başkanlığımda 6 AK Parti meclis üyesinin bulunduğu bir ortamda bu ifadeleri kullanan AK Parti İlçe Başkanı ne yapmak istediğini bizde anlamadık” diye kaydetti.

Zeki Çaylı Karabük gündemine bomba gibi düşecek olan bu iddiaların ardından başta AK Parti İl Başkanı ve Yenice İlçe Başkanın ne diyeceği merakla beklenirken gelecek günlerde Yenice'de sular durulmayacağa benziyor.
Editör: Haber Merkezi