• YENİCE BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ ÇAYLI'DAN AĞIR İTHAMLAR




  • "SALDIRGAN AKP MİLİTANI"




  • "MİLLETVEKİLİ CUMHUR ÜNAL TAHRİK ETTİRDİ VE SALDIRI ÖYLE OLDU"





Karabük'ün Yenice İlçe Belediye Başkanı Zeki Çaylı ve yanında bulunanlar dün akşam Özal Mahallesinde katıldıkları bir düğün töreninde mahallenin eski muhtarı Murat B. tarafından saldırıya uğramıştı.

Saldırı da Özal Mahalle Muhtarı Yılmaz Ekmekçi'nin burnu kırılırken, Başkan Çaylı'da hafif yaralanmış ve olay emniyet güçlerine intikal etmiş ve karşılıklı şikayetçi olmuşlardı.

AK Parti'den ihraç edildikten sonra MHP'den aday olan ve 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar seçilen Zeki Çaylı bir basın mensubuna verdiği demeçte saldırganı "AK Parti militanı" olarak tanımladı.

SALDIRIYI AZMETTİREN MİLLETVEKİLİ CUMHUR ÜNAL MI?

Yenice Belediye Başkanı Çaylı, kendisine saldıranların AK Parti militanı olduğunu ifade ederken, saldırıdan bir gün önce AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal'ın Yenice'ye geldiğini ve AK Partililere yaptığı konuşmada kendisine ağır ithamlarda bulunduğunu, hatta hırsız dediğini söyledi.

Zeki Çaylı, Milletvekili Cumhur Ünal'ın bu konuşması ile bazı AK Partililerin kendisine karşı böyle bir saldırıyı gerçekleştirdiğini ifade etti.

MHP İL BAŞKANI DR. ADEM KAR SERT ÇIKTI

MHP Karabük İl Başkanı Dr. Adem Kar, saldırının olduğu akşam Yenice'ye gitti ve partinin belediye başkanının yanında yer aldı.

MHP İl Başkanı Kar, Cumhur ittifakının ruhunun zedelenmemesi için sustuklarını ama bu suskunluğun böyle devam etmeyebileceğini söyledi.

AK PARTİ NE DİYECEK?

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı'nın saldırı yapan şahsı "AKP Militanı" olarak tanımlamasına ve saldırının ardında Milletvekili Cumhur Ünal'ın tahrik edici sözlerinin olduğunu iddia etmesi karşısında AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz ile Milletvekili Cumhur Ünal'ın ise nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor.