Zonguldak – Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer'i ziyaret etti.

Safranbolu’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Keçeli, "Bu güzel ilçe hem ülkemiz hem de bölgemiz için kültürü, tarihi ve doğal yapısıyla büyük önem taşımakta. Gerçekleştirilen çalışmaları da yakından takip ediyoruz. Sayın Kaymakamımız da güzel projelere imza attılar. Ben bölgemiz adına kendilerine vermiş olduğu hizmetlerden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ise; “ Öncelikle Sayın Kaymakamımıza övgü dolu sözlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Evet, Safranbolu ülkemiz açısından önemli bir kent. Bizler de görev yaptığımız süre zarfından en iyiyi bası yapabiliriz çabasındayız. Çünkü Safranbolu bunu hak ediyor” diye konuştu.
Kendisinin de Keçeliyi ve çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Ürkmezer, Sayın Kaymakamız Çaycuma için önemli projelere imza atıyorlar. Çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretin ardından Ürkmezer, Keçeli’ye çeşitli hediyeler verdi.
Editör: Haber Merkezi