ÇOCUĞUYLA BİRLİKTE GİRDİĞİ DÜKKANDAN BİR DAKİKADA 3 ÇANTA ÇALDI

İŞ YERİ SAHİBİ SEDAT EKMEKÇİ:

“KÜÇÜK ÇOCUĞUNA ÖRNEK OLACAĞI YERDE KÖTÜ DAVRANIŞ YAPTIĞINDAN SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTIM”

çanta hırsızı

Karabük’te 5-6 yaşlarındaki çocuğuyla alışveriş bahanesiyle girdiği dükkandan bir dakika içinde 3 çanta çalan kadının hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Karabük’te KARES AVM’de bulunan çantacı dükkanında bir kadının bir dakikada 3 çanta çaldığını güvenlik kamerasında gören iş yeri sahibi, o anları sosyal medya hesabında yayınlayarak önce deşifre etti, ardından ise polise şikayette bulundu.

İş yeri sahibi Sedat Ekmekçi, "İş yeri iki dükkan olarak gözüktüğünden elemanlarımız arkada müşteri ile ilgileniyor. Ön kısımda bir bayan çocuğu ile gelerek bakıyormuş gibi yaparak 3 tane çantayı yanında bulunan çantasına atıyor. Biz bunun farkına akşam vardık. Elemanlar mal sayımına baktığında eksik çanta olduğunu tespit ediyor. Bende bunla ilgili güvenlik kamera görüntülerine bakarak tespit ettim. Eğer bir tane çanta almış olsaydı belki görüntüyü sosyal medyadan yapmazdık. 3 çantayı alması ve yanında küçük çocuğuna örnek olacağı yerde kötü davranış yaptığından sosyal medyadan paylaştım” dedi.

Polis hırsızlık olayı ile ilgili güvenlik kamerasını inceleyerek çocuğunun yanında hırsızlık yapan kadını tespit etmeye çalışıyor.

İŞTE O ANLAR

Ziyaretcilerimizden gelen yoğun tepki üzerine bu haberin videosu kaldırılmıştır...