halk sandık başına 1 kasımKARABÜK 7 HAZİRAN SEÇİM SONUÇLARINI İLK OLARAK KARABÜK NET HABER'DEN ÖĞRENDİ

Aday adaylığı sürecinden itibaren Karabük'te seçimin nabzını tutan, doğru ve kapsamlı haberleri, en cesur şekilde siz takipçileriyle buluşturan Karabük Net Haber, seçim gününe özel hazırladığı "Canlı Seçim Sonuçları" sayfası ile geleneği devam ettiriyor.

7 Haziran seçimlerinde sandık sonuçlarını dakika dakika sizlerle paylaşan Karabük Net Haber kadrosu, 1 Kasım seçimleri için özel olarak tasarladığı sayfada, her sandık sonucu anında sisteme girilerek, mevcut duruma göre partilerin oy sayısını ve oranını anlık olarak sizlerle paylaşıyor.

KİMLER SEÇİLDİ? HANGİ PARTİ KAÇ OY ALDI?

7 Haziran seçimlerinde seçilen milletvekili isimlerini ilk olarak duyuran Karabük Net Haber, en doğru sonuçlarla 1 Kasım seçim sonuçlarını sandıklar açılmaya başladığı andan itibaren sizlerle paylaşacak.

Sitemiz gün boyu özel seçim sayfasında son dakika haberler, analizler, geçmiş seçim sonuçları, aday profilleri vb. bir çok bilgi ile yayında olacak.

Canlı sonuçları bilgisayarınızdan, cep telefonunuzdan veya android uygulamamız sayesinde mobil cihazınızdan sorunsuz bir şekilde takip edebilirsiniz.
UYGULAMA indir

Editör: Haber Merkezi