CAN AKSU A MİLLİ TAKIM ANTRENÖRLÜĞÜNE GETİRİLDİ



Kardemir Karabükspor Bedensel Engelliler Basketbol Takımı (BEBT) Antrenörü Can Aksu, Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takım antrenörlüğü görevine getirildi.

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Kardemir Karabükspor’un başarılı antrenörü Can Aksu, A Milli Takım başantrenörlüğünün kendisi adına sevindirici olduğunu söyledi.

Daha önce, Bedensel Engelliler Genç Milli Takım antrenörlüğü ve A Milli Takım Yardımcı antrenörlüğü görevinde de bulunduğunu belirten Aksu, “Başta bizi bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum. Kardemir Karabükspor’da yakaladığımız başarıyı A Milli Takım'da da göstermek adına elimizden geleni yapacağız. Ülkemizi uluslar arası müsabakalarda en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağız.

Önümüzdeki süreçte 19 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında Avrupa Tekerlekli Sandalye Erkekler Basketbol Şampiyonası var. İspanya’nın Tenerife kentinde 19 Haziran-1 Temmuz’da düzenlenecek şampiyonada ülke olarak A Grubu’nda Almanya, İsrail, İsveç, Litvanya ve Büyük Britanya ile eşleştik. Ülkemiz adına bu şampiyonadan en iyi başarıyı elde etmek istiyoruz” dedi.
Editör: Haber Merkezi